Usch, jag är ganska vissen idag. Just nu vet jag ingenting om min arbetssituation, kan bli arbetslös sista maj. Det känns som att en bra idé är att börja söka nya jobb enbart för att gardera mig. Hemska tanke, jag vill verkligen inte sluta. Jag måste försöka tänka positivt! Det är inte ens säkert att jag inte får fortsätta som timvikarie ifall att det inte skulle finnas en rad efter 31 maj. Las-lagen har fördelar men också stora nackdelar. Finns det ingen fast tjänst att erbjuda efter 2 år så blir man av med jobbet istället. Inte bra alls ju. Hoppas att lagen ändras.

Idag ska jag springa en mil. Blir skönt att blåsa ur huvudet lite. Det är många tankar som snurrar runt. 

 

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Vet precis hur det är! Ibland kommer man till en viss punkt där man måste omprioritera, verkligen fundera ut vad man vill göra… Där är jag just nu..
    Hoppas du har en fin vecka, trots allt..!

  2. avatar

    Åh hoppas att det löser sig, det gör det förr eller senare. Det känns som om vi är påväg ur lågkonjan nu.

    Kramis.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: