Nu snöar det igen. Jag kan inte minnas en sån här snörik vinter nån gång tidigare i mitt liv. Barnen börjar tröttna. Idag sa Samuel att han vill inte ha mer snö nu. Det räcker.

Läkarbesöket gick som jag förväntat mig. Jag ska komma tillbaka för att reda i vissa saker. Det känns bra att få hjälp med min låga självkänsla och sömnbristen.

Löning är det imorgon och jag är så sugen på att shoppa. Räkningar kommer dock alltid i första hand. Det blev ju lite hemklickat igår. Och jag kom nyss på att jag egentligen har köpstopp. Bra Hanna…..

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    hehe 🙂

    haha det är normlat att vi tjejer glömmer när vi har köpstopp, speciellt när det gäller kläder då 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: