29 november 2023

På benen

Divide Leather Leggings SEK 149, Club L - NELLY.COM  Miss Special Leggings SEK 399, Saint Tropez - NELLY.COM  Ellie Leggings SEK 795, Stylein - NELLY.COM Bilder: Nelly.com

Dessa leggings tackar jag inte nej till. De kommer från Club L, Saint Tropez och Stylein. Jag har inte tröttnat på de med mer detaljer. Jag skulle kombinera dem med en stor skjorta, lite transparent och klackar.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “På benen

  1. Jag älskar alla (nästan i alla fall) leggings. Tycker det är kul att hitta olika modeller. Jag köper gärna de senaste modellerna på Nelly.
    Vad kul med smyckestillverkning. Tänk om man kunde det:-) Smycken kan betyda mycket mer än bara att vara ett smycke. När jag köper smycken brukar jag lägga stor vikt i att det ska ha en betydelse för mig. Kul att ha hittat din blogg.

  2. å leggings i alla dess former är det bästa jag vet, är ute efter ett par med "skinndetaljer" men har fortfarande inte hittat de perfekta, ser ju ut att finnas en del snygga på Nelly =)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: