27 mars 2023

Tisdag

Jag är så trött på kylan nu. 11 minusgrader står termometern på. Burr! Jag jobbar till halv två idag och i eftermiddag kommer min mamma hit. Jag är inne i en period av lite nedstämdhet så bloggen går lite på sparlåga. Tyvärr får man säga för läsarna förvinner så fort jag inte bloggat på ett tag. 

Innan jobbdags så drömmer jag mig bort till sköna sommarklänningar. Jag gillar den här med fjärilar på. Finns på nelly.com

Butterfly Print Dress SEK 279, Paprika - NELLY.COM

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Tisdag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: