Acne

 
Donna Karan

  
Lanvin

Vårkollektionen hos de stora designers är en salig blandning av: romantiskt, rockigt, elegant. Starka färger som rött, grönt, blått och orange är dominerande samtidigt som lite blekare färger också är representade. Att leka med mönster och former fortsätter att vara en stor trend. Tex Givenchy och Marc Jacobs.

För min del blir det mycket kjolar och klänningar, högklackade skor. Jag har mina favoriter i garderoben som kommer hänga med ett tag till. Jag ska gå igenom min vårgarderob framöver och se vad jag behöver satsa på. Skor behöver jag definitivt inte. Men känner jag mig själv rätt så kommer det bli några nya par. Jag har ett par ballerinas från HM:s samarbete med Jimmy Choo och ett par ballerinas är på väg från Asos. Så det behöver jag inte som sagt.

 

Bilder: style.com och privata

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Verkligen fina bilder!

  2. avatar

    Tyckte du det =) ? Jag tycker den är helt ok, men jag tycker den är lite flummig 😛

    Okey, va bra att det inte bara var min dator 🙂

    Haft en bra helg ?

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: