Blev en liten miss. Precis när jag satt igång en film och skulle börja så kommer Mr R hem från jobbet och föreslår att vi ska åka till Racketcenter och köra träningen där istället. Hade intervaller på schemat men jag vågar inte riktigt på gymmets löpband. Det finns inga snabbknappar och farten går ner riktigt långsamt. Det tar en evighet från 16 km/h till 10 km/h. På den tiden hinner jag trilla av bandet av trötthet. 16 km/h är verkligen min maxhastighet på löpband och efter 30 sekunder är jag helt död. Ska jag dessutom vänta en evighet innan farten går ner till ”vilofart”. Nej tack. Själva gymlokalen gillar jag inte heller. Det finns två löpband och framför dem är styrkemaskiner uppställda och en enorm spegel. Var är tv:n undrar jag. Inte ens musik. Minus bara där. Nej det lutar åt simhallens gym. Vi har världens beslutsångest.

Jag råkade komma åt nödstoppet så jag har ingen aning om hur många kilometer jag sprang men jag vet iallafall kaloriförbrukningen och tiden.  255 kcal och 28 minuter. Men 6 av dem är gång. Måste alltid varva ner i gång innan jag slutar. Kom hem och tränade 20 minuters pilates. Jag var som en strandad val. Det var evigheter sedan som jag tränade pilates och det kändes.

Jag får ta igen dagens dåliga träningspass på torsdag istället. Imorgon måste jag vila.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Lycka till med träningen!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: