Snygga plagg från HM. Jimmy Chooklänningen (den svarta med paljetter) är nedsatt från 999 till 499. Då kunde inte jag hålla klickfingret borta. Koftan med puffärm är bara så söt. Den svarta oversizetröjan är lite Sonia Rykiel-inspirerad. Det gillar jag men storlekarna är lite konstiga. De börjar med L, XL osv. En riktig färgklick är den ärmlösa klänningen. Egentligen borde jag införa köpstopp. Jag har beställt ett till av plaggen ovan utöver Jummy Choo. Kan du gissa vilket?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag hade Jimmy choo klänningen på nyår. Men den var galet stor!

 2. avatar

  Koftan med puffärm är jag grymt sugen på 🙂

 3. avatar

  Tjenare 🙂 Jag har haft någon slags uppehåll eller paus med bloggandet men now im back in the game 🙂 och anledningen till att du får detta från mig är att jag har fått kommentarer från dig tidigare.
  snygga plagg på bilden 🙂 antar att du beställde oversize tröjan? 🙂

 4. avatar

  Gillar den svarta med studs, jimmy choo eller? Beställ då? 🙂

 5. avatar

  Jag tror det blev den blommiga =)

 6. avatar

  Jag hade valt tröjan med puffärmar, men frågan är vilken du hade valt…
  Ha ett fortsatt bra 2010. Hoppas få titta in till dig här många gånger.
  Tack för alla smycken jag köpt av dig via tradera, en del blev uppskattade julklappar, självklart tipsa jag då om hannadesigne.se, dom andra smyckar jag mig själv med.
  kram

 7. avatar

  Jag gillade verkligen den randiga tröjan, synd att storlekarna var lite knepiga.
  Ja, man slutar verkligen aldrig förvånas på mitt jobb över hur människor kan bete sig.

 8. avatar

  Tack:)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: