Vi hade en riktigt rolig eftermiddag igår i snön. Snöbollskrig och pulkaåkande. Mr R fick in några riktiga fullträffar i mitt ansikte så jag sprang runt på gården och såg ut som en panda, haha. Ha inte snöbollskrig sminkad…..

Jag är ledig idag också så jag har inget särskilt inplanerat. Vilodag från träningen blir det och mammabesök på eftermiddagen iofs. Sen ska jag vara barnvakt till Mr R:s lillebror. Vill ut i snön också och göra något smycke. Jag har lite pärlabstinens men brist på inspiration. Men det lossnar väl snart.

Vad ska ni göra idag?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: