5 december 2023

Godmorgon

Idag mår jag bättre, men jag är väldigt trött. Jag var klarvaken igår när vi la oss så vi flyttade in vår bärbara dvd in i sovrummet och tittade på Alvin och gänget. Väldigt mysig film. Jag somnade dock nästan på en gång.

Planer idag är storhandla, träna och jobba. I den ordningen.

Skriver mer senare. Nu måste jag fixa några saker.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

  1. Här hemma är jag också trött…A har bestämt sig igen för att han sover bäst på min sida sängen….
    Skönt att du mår bättre idag, ibland får man sota för man säger vad man tycker och tänker men jag tror att man egentligen mår bäst av det.
    Duktig du är som har sån disiplin och tränar hemma.
    Ha en bra dag
    Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: