Jag har inte sovit så jättebra i natt men jag är glad ändå. 🙂 Det känns som att min svacka börjar gå åt rätt håll nu. Härligt.

Det har kommit så mycket snö och ifall vi inte får ut bilen så är det jag som får promenera till jobbet i djup snö… Mr R är ute nu och testar om han kan få ut bilen. Igår stod den i en grop och det lär knappast vara bättre idag. Vi ska kontakta hyresvärden och ifrågasätta varför vår parkering inte blir skottad när den som ligger precis blir det.

Jag jobbar dag idag. Till halv två och ikväll ska jag på hockey med chefen och hennes kompisar. Ett litet tack för att jag följde med henne på en urtråkig tillställning i Cloetta center.


Uppdaterat: Med viss möda fick han ut bilen. Den fastnade så han fick ta hjälp av byggjobbarna…..

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: