Jag har äntligen blivit lite piggare. Imorse när jag klev upp så var jag så trött. Vaknade i natt och var klarvaken. Kunde inte somna om. Det är riktigt störande.

Jag ska jobba med företaget idag. Satt med bokföring igår och allt är klart för året 2009. Det är skönt. Nu ska jag arbeta för att 2010 blir ett riktigt bra år där jag etablerar mig på allvar som smyckesdesigner. Idéer har jag gott om. De ska bara omsättas till praktik också.

                  

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: