Färgklickar i garderoben känns som ett måste nu till våren. Färg gör mig lättare till sinnes. Jag är nog inte den enda som känner så.

Dessa figurnära klänningar är från HM. Vart annars….. 🙂 De finns i fler färger men dessa är mina favoriter. Det skulle vara trevligt med en grön klänning. Jag har inget grönt i garderoben. Jo, en tröja som jag köpte på Gekås när jag var där hösten 2007. Av någon anledning använder jag den aldrig.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Vilka härliga färger =)

  2. avatar

    Snygga basplagg! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: