Godmorgon. Vi tog sovmorgon idag och det känns jätteskönt. Har precis ätit frukost och ska snart börja pyssla lite. I eftermiddag kommer Samuel hem. Undrar hur det gick för honom igår. Började ju på simskola. Ska bli spännande att få höra.

Igår kväll tittade vi på Wallander – Kuriren. Jag gillar verkligen de senaste Wallanderfilmerna. Mycket bättre än de första. Inget godis åt vi. Helt otroligt, första lördagen på jag vet inte hur länge som vi inte mumsar på något till filmen. Vi tänkte ju att vi ska bli lite nyttigare. Godis max en gång i veckan och inget småätande. Har hittils fungerat jättebra. Inga ostskivor på jobbet heller när jag gör i ordning frukosten…. 🙂

Vad ska ni göra idag?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: