Måndag igen och ny vecka. Med tanke på hur dålig förra veckan var rent känslomässigt så hoppas jag på att jag denna vecka ska må bättre. Iallafall ska jag tänka positivt. Jag jobbar dag nu två dagar i sträck och sedan är jag ledig onsdag. Jag ser fram mot min lediga dag. Det ska bli skönt. Tänk om jag kunde sluta jobba och vara hemma. Det senaste året har jag blivit väldigt hemmakär. Annat var det förr… Men givetvis finns det två sidor av samma mynt. Jag älskar mitt jobb och vill vara kvar. Ibland är jag bara lite trött.

Hoppas ni får en toppendag. 

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Jag hoppas att du får en underbar vecka! Tack för ditt tips! Ska ringa polisen idag och höra! Har förresten frågestund i bloggen nu! =) Kram

  2. avatar

    Med positivt tänkande kommer man långt =)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: