Jag har rensat lite i garderoben. Ska lägga ut någon klänning och en kjol på Tradera. Tänkte även gå igenom min skosamling men det hinner jag nog inte idag. Jag längtar till jag kan använda mina sommarkläder igen. Ja, jag vet. Det är bara januari, ett halvår kvar till sommarmånaderna men jag kan inte låta bli att drömma mig bort.

Sprang intervaller förut. Gick skapligt bra. Målet är 20 och jag sprang 15 av dem. Det var riktigt tungt idag, trots vila. Säkert gårdagsnattens sömnbrist som gör sitt till. Snart ska vi äta fiskpinnar och potatis. Kan vara riktigt gott ibland.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  fantastisk natur!

 2. avatar

  ha en bra början av veckan 🙂

 3. avatar

  duktigt o rensa 🙂

 4. avatar

  Snygg design 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: