Bilder: HM, Laredoute

Jag vill köpa nya träningskläder. Jag tänkte satsa på det i vår. Mina löparskor får hålla i år också. De vita knickersen köpte jag förra året på rea. De finns fortfarande kvar på Laredoute och de är riktigt sköna att springa i.  Nya sportbh:ar behöver jag köpa och likaså nya toppar och shorts.

Shorts, topp och sportbh HM
Rosa luvtröja Nike

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  jag köpte massa nya träningskläder igår, är så mycket roligare att träna när man känner sig snygg!

 2. avatar

  Jag har både shortsen och sport-BH'n från H&M, fast har den i gult. Snygga och sköna båda två, sitter där de ska när jag är ute och springer 🙂

 3. avatar

  Åh, jag MÅSTE oxå verkligen köpa en ny sportBH men det är ju sååå tråkigt.

  De vita brallorna var snygga tycker jag. Kram Kikan

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: