1 april 2023

15 juli

 Bild från igår.

Regnet strilar utanför fönstret och det är skönt att det kommer en skvätt. Jag och Mr R körde backintervaller i förmiddags. Mitt mål var att klara åtta i full fart uppför en mycket brant backe i 30 sekunder. Jag klarade 10 intervaller så det var över förväntan. Kändes så bra.

Vi åkte sedan hem och lagade mat och därefter blev det en färd till himnabadet. Jag tappade mitt hårband när jag dök och det var bara att simma ner till botten och fiska upp det. Vilket tryck det var på bara tre meters djup. Hade ordentligt ont i öronen en bra stund. Det är så roligt att vara med barnen och leka med dem i vattnet. Vet inte om jag blivit så utvilad av semestern men det är skönt att inte behöva passa några tider. 🙂

 Ikväll har vi bara tagit det lugnt, ätit supersmarrig kyckling och pasta och jag tänkte senare göra några smycken. Jag gjorde ett halsband och ett armband igår. Har ej fotat dem än men tänkte visa upp dem framöver. Jag ”råkade” klicka hem några olika sorters pärlor från två webshopar. Ska bli kul att sätta mig med det när pärlorna kommer.  

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “15 juli

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: