Precis som rubriken antyder är det varmt idag. Vi var ute hos mina föräldrar i några timmar och grillade kött, korv och hemmagjorda hamburgare. Mums! Vi hade det jättehärligt. Brottning med barnen och trevligt vuxenprat. Goda vänner till mina föräldrar dök upp också lite impulsivt. Mycket trevligt var det. Har inte träffat dem på flera år.

Om det är lika varmt imorgon så blir det bad!!! Jag känner mig som en kokt kräfta. Imorse innan frukosten var jag ute och sprang en runda. Bara två kilometer men jag kan inte springa längre när jag inte ätit frukost. Planerna är att imorgon springa tempoträning. Frågan är bara när. Det är stekhett även på kvällen….

Jag och Mr R har gjort en fotobok från bilderna på Gotlandsresan. Det blev en del strul men till sist så fungerade det. Tror det blir jättebra.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndagskväll.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  jättefin blogg!

 2. avatar

  Svar>> åh så najs 🙂 följde du vm final matchen?

 3. avatar

  Svar: Det var det kan jag lova 🙂

 4. avatar

  Ja, hjälp så varmt det har varit. Är imponerad av att du orkade springa i den här hettan.

 5. avatar

  SV: Ja det är väldigt intressant tycker jag. Är kul att veta hur andra haft det under sina graviditeter & så. Min man brukar bara skaka på huvudet & säga att jag skulle kulla sitta i timmar & kolla in mamma bloggar med info & magbilder/barnbilder. Men jag har alltid älskat barn & hade jg fått min vilja igenom hade jag varit mamma vid 16 eller 17 år. Men man får j use det från den ljusa sidan. Nu har vi ju våran underbara lilla Lilly & en mini på G =)

  Kram

 6. avatar

  jaa det har du ju rätt i 🙂

 7. avatar

  Mums gott med grillat!
  Gotland har jag vart på varje sommar i några år fast inte detta lite trist så fint där!

 8. avatar

  Svar>> haha ja eller hur =)!

  Hoppas din kväll är fin!
  KRAM

 9. avatar

  svar: hihi tack så mycket!

 10. avatar

  Ja det är galet varmt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: