Vilken härlig dag vi haft. Vi har badat på Vätterviksbadet med T och hennes barn. När vi var i vattnet så blåste det ganska kallt men på land var det nästan olidligt varmt. Jag hoppas att jag lyckats få lite färg iallafall. Jag har jättesvårt att bli brun på ben och mage. Ryggen däremot får färg nästan på en gång…..

Vi tänkte nu titta färdigt på National security som vi började se på igår. Jag hade glömt bort hur rolig den filmen är. Om vi bara får barnen i säng vill säga. Piggeliner är vad de är. Inte så konstigt när de somnade i bilen.. Mest är det Alexander som springer upp och ner. Mycket tröttsamt.

Jaja, jag önskar er en toppenkväll så blir det några inlägg imorgon igen. Kram!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: