2 april 2023

Dagens träning

Jag skrev imorse att jag inte skulle träna idag. Men lite styrketräning kunde jag inte vara utan så innan maten körde jag cirkelträning. Om ett par timmar blir det ca 7 kilometers cykling med barnen i cykelvagnen också.

Armhävning från stol: 3*10 ( har svårt för att göra armhävningar så att jag fixar tio är inte dåligt för mig).
Sidolyft: 3*10
Utfallsteg: 3*20
Liggande benlyft: 3*20
Upphopp: 3*20
Dynamisk planka med utåtsteg: 3*10
Ryggresning:3*20

Efter lite stretch var det dags att laga mat: panerad fisk och kokt potatis. Barnen älskade det. Kul när de äter. 🙂 Nu blir det soffhäng med familjen.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Dagens träning

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: