Efter incheckningen på Kneippbyn åkte vi till Fårö för att utforska raukarna där. Samuel blev helt till sig och klättrade runt. Jag fick hjärtat i halsgropen ett antal gånger….. Efter klättrande och utforskande så letade vi upp grillplatsen och grillade korv. Mums!  

  

Vi åkte sedan hem till tältet igen. Där var det svinkallt så jag låg och sov i långärmad tröja och byxor. Till nästa natt vi skulle sova så satte vi på värmefläkten. Då var det lite skönare. Hihi.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: