Jag har sovit sämre än någonsin i natt. Det var varmt och jag drömde en massa konstigheter. Vill krypa ner i sängen men vill få lite gjort innan jag ska till psykologen klockan åtta.

Mulet är det ute. Känns inte som att det gör någonting just nu. Skönt med lite svalare väder. Kanske att jag sen får sova lite. Snark! Samuel var uppe en gång i natt och drog i ytterdörren. Han måste ha gått i sömnen. Läskigt ju. Tänk om man hade glömt att låsa dörren.

Planer idag är iallafall inga särskilda, lite minigolf på förmiddagen (om det är öppet vill säga) och så ska vi till barnens farfar ikväll och grilla och bada i poolen. Packa måste vi också göra och städa bilen och lägenheten. Det är jobbigt att komma hem om det är stökigt. Det misstaget gjorde vi en gång….

Vad ska ni göra idag?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: