2 oktober 2023

Green skirt

 Bild hm.com

Jag är inte den första att blogga om denna fining till kjol. Den är ursnygg. Jag gillar att den är grön och volang på den. Jag bär den med höga klackar, en svart topp och guldiga örhängen.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Green skirt

  1. Idag när jag kollade i garderoben så insåg jag vilken dålig ordning jag har, jag börjar nästa fundera mer och mer om man ska göra om ett rum som vi har, men det känns ändå som att jag skulle inte vilja göra av mej med sakerna som jag där. Nä, jag får drömma vidare hihi. För jag ska ha en walk in closet nästa gång!

    Jag har faktiskt beställt den där kjolen i förra veckan =) Ha en bra dag!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: