Nu har jag äntligen semester. Det känns underbart och lite sorgligt också. Har ju inget långt vikariat att komma tillbaka till utan semestervik en månad på schema och därefter på timmar. Men nu ska jag inte tänka på det längre utan njuta av ledigheten. Inga måsten och kunna göra precis vad jag vill. Nästan, ta hand om barnen prioriteras alltid.

Imorgon ska vi till Vätterviksbadet igen med T och hennes barn. Bäst att passa på när det är så varmt. Det var riktigt jobbigt att jobba under helgen. Kläderna är så varma och andas ingenting. Det var skönt att ta en svalkande dusch när jag kom hem.

Jag hämtade ut paketet från Nelly igår. Allt får stanna, mycket bra köp. Ni kommer få se kläderna i kommande outfits. Skjortan och toppen som jag beställde kommer vara perfekta i höst också. Sånt gillas!

Ni får ha en toppenkväll så skriver jag mer imorgon. 🙂
 

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: