Det är min nya tid på milen. Jag har tagit tre minuter sedan jag sprang milen senast för en vecka sen utan någon egentlig träning förutom matcherna och lite distans. Känns både bra och dåligt, dåligt för att jag inte pressade mig bara lite till så jag kom under en timme. Det får jag ta nästa gång istället. 🙂 Bra dock med tre minuter snabbare tid särskilt med tanke på motvinden.

Mjölkprodukter har jag nu konstaterat att jag inte kan springa på. Det lägger sig som ett lock i bröstet och så mår jag illa. Det är svårt det där med mat, vad som är den bästa uppladdningen.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: