Är tiden jag ska slå nästa gång när jag springer en mil. Vad långsam jag känner mig. Men det är bara andra gången jag springer en mil förutom en gång i vintras på löpband. Drömmen är 45 minuter. Det skulle vara så roligt att springa Blodomloppet nästa år och vara i klass med herrarna i domarklubben som springer 1 mil. Då skulle de vara imponerade med tanke på min löpbakgrund.

Hur gick det idag då? Mr R drog ut mig på Blodomloppsmilen. En sträcka på enbart asfalt. Jag upptäckte att mina skor börjar sjunga på sista versen. Stötdämpningen i hälarna är obefintlig och det kändes vill jag lova.

Mellan 7-8 kilometer fick jag fruktansvärd håll och jag kunde knappt andas. Men jag kämpade vidare och tänkte att det nog skulle ge med sig. Det gjorde det till slut men det tog ett bra tag och jag var färdig att ge upp. Gjorde inte det som tur var för när hållet väl släppte så hade jag världens energi och gjorde en ordentlig tempoökning hela vägen hem. Ca 1,5 kilometer. Bortser jag från tiden så kan jag av dagens pass dra slutsatsen att jag har bättre kondition än vad jag tror.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  heja heja jag har precis börja springa, sjuk jobbigt men kul

 2. avatar

  skönt att höra 🙂

 3. avatar

  pappa e bäst 😀 det e bra med sånna pappor 🙂
  hur e de med dig 🙂

 4. avatar
  säger:

  sv; Tack snälla! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: