5 december 2023

6 juni

Igår hade jag shorts från HM Garden collection och topp från Laredoute. Koftan är från Gekås. Det var kallt igår kväll så den gick åt.

Godmorgon

Solen skiner idag också. Åh jag hoppas verkligen att det här vädret håller i sig till min semester. Vi har lite beslutsångest vad vi ska göra på semestern. Troligtvis blir det inget Idre i år, det är dock inte helt bestämt än. Vi kollar runt lite på andra roliga saker att göra. Legoland i Danmark står högt i kurs. Men vi får se.

Idag ska jag fortsätta mitt smyckespysslande. Knåpade ihop ett halsband och några armband igår kväll när vi tittade på Wallander – prästen. Visar bilder senare.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: