Jag har haft en del änglar liggandes i min pärlhörna så idag gjorde jag ett armband av dem. Smågulligt blev det, tycker jag. Det var längesedan som jag pärlade. Har inspirationsbrist. Vill, men om jag inte kan komma på något så är det ju ingen idé att hålla på. Pärlandet får vila ett tag.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Tips för inspiration: Gå i en taxfree-butik. Har varit på kryssning och hittade massor av fint som jag ville köpa men tänkte hela tiden: Det här kan man göra själv osv.

 2. avatar

  ja gud ja ! det värmer i hjärtat 😀

 3. avatar

  sv; tacktack1

 4. avatar

  SV: Joda, det är jättemysigt faktiskt, men litet =D

 5. avatar

  sv: Tack så hemskt mycket! 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: