7 december 2023

Dagens träning

Linne Newbody och tights HM.

Segt som kola i benen var det idag att springa. Dålig sömn och jag har ätit lite dåligt. Det känns. Grejen är att jag har så svårt att äta. Mår lätt illa. Men det blir att försöka börja tvinga mig själv så jag får i mig tillräckligt.

Jag sprang iallafall hela vägen så det är jag nöjd med. En annan sak jag är riktigt nöjd med är att jag har bra backteknik så jag flyger uppför backarna. Inte ofta det går lättare uppför än på plan mark. Ett bra kvitto på att jag gör rätt. 🙂

Det blev även situps och utfall. Det var bra att jag tog ett kort på mig när jag gör ett utfall. Måste tänka på att inte luta mig så mycket framåt. Det ser ut som att mitt ben vilar på golvet men så är det inte.

Nu har jag lite att fixa med innan jag åker till jobbet. Hörs kanske ikväll.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d