Här har jag gjort två kollage inspirerade av Kate Hudsons outfit ovan. En festoutfit och en mer vardagschic outfit.

Den vänstra outfiten: Klänning från Nelly och skor från HM
Den högra outfiten: Klänning och sandaler från Ellos.

Vilken outfit gillar du bäst? Jag gillar den högra bäst. Mest för att den är mest användbar för mig. Dock så är skorna från HM ljuvliga. De representerar allt som är sommar för mig. Blommor, ljuvliga sommarkvällar, värme, sol och bad.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Kate är alltid så stilren och fin. Skulle nog valt den högra klänningen till dom vänstra skorna. För att vara lite besvärlig=)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: