Åh hoppas att det inte mulnar på. Just nu är det sol och jag känner att jag behöver solen. Mitt humör speglas verkligen av vädret. Efter lite cornflakes och mjölk känner jag mig pigg, pigg och glad.

Jag jobbar 7-13.30 idag. Kommer ta med lite smycken till jobbet. En tjej där är intresserad av ett namnsmycke. Hoppas att jag får något sålt. Det är verkligen på tiden. 🙂

”Bree Tanners andra liv” läste jag ut igår. Den är bra, men inte ”wowbra” som Twilightböckerna är. Boken är helt klart läsvärd. Vill ni ha en utförligare recension?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: