Igår när jag kom hem från jobbet tittade vi på fotoblls-VM: England-USA. Vilken tavla Englands målvakt gjorde…. En del godis åt vi också…. Det där med att ta bort en dag när jag jobbar helg fungerar inte så särskilt bra. Nu har det blivit godis tre dagar i rad. Inte bra.

Jag jobbar bara till fyra idag och sedan är jag tre-dagars ledig. Då ska jag lägga ut auktioner igen på Tradera, smycka lite och så har jag lite annat för mig också.

Vad ska ni göra idag? 

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: