Här skiner solen på mig. Underbart. Jag är gladare idag. Mycket gladare. Inte för att det är andra förutsättningar idag utan bara för att jag är glad. Och det tänker jag vara nu. Tänker inte låta mig bryta ihop för småsaker.

Supertrött är jag dock så jag funderar på att lägga mig en stund sen och försöka vila (läs sova) lite. Annars kommer jag nog varken orka springa eller jobba. Snart semester. Jag har verkligen börjat räkna ner. Det ska bli skönt och jag kommer bara njuta av ledigheten.

Planen idag är att springa en lång runda. Minst en mil. På torsdag ska jag köra tempoträning och på fredag blir det intervaller. Lördag vila och söndag en lugn runda. Måndag har jag sista matchen inför sommaruppehållet. Tänk att jag redan dömt en vårsäsong igen. Jag tycker att jag har utvecklats. De senaste matcherna jag haft har jag gjort riktigt bra.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: