Gamla bilder. Ca ett år gamla.

Jag måste sluta ställa orealistiska krav på mig själv ( = vara perfekt). Som matchen ikväll (det var en bra match, bara en mindre bra sak gjorde jag), jag gör ett misstag som sen gör att jag sågar hela min insats. Så där är det på många plan i livet. Det finns nog ingen som är så elak mot mig som jag själv är i mitt tankemönster. Som tur är så ska jag träffa psykolog (usch, vad jag ogillar att skriva det ordet, psykologer gör mycket bra saker men det klingar ändå negativt i mina ögon) i nästa vecka. Vi ska jobba mycket med det här med tankar och försöka ändra dem till positiva tankar istället.

Hur gör ni för att inte låta negativa tankar slå rot? Tipsa gärna!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag vet precis vad du menar.. Jag har ju en deprission som jag börjar känna mig ganska bra i och äntligen se ett ljus i min mörka tunnel. Så psykologer, tabletter, ångest, you name it! Allt har jag hört och varit med om känns det som..

  Vet hur jobbigt det är precis i början men det gäller faktiskt att försöka se det positiva och rikta in sig på det. Istället tänka, oj vad mycket bra jag gjorde idag! Och fokusera på det.
  Japp, supersvårt.. det har också tagit mig ca tre år att komma hit, visst nu har vi nog inte samma problem, men just ångest och mindervärdestankar brottas jag också med.

  Det är jobbigt första gångerna hos psykologen men sen kommer du bara känna ett stort lugn och kunna ta in det på ett bra sätt.

  Lycka till nu! Och bara att du hör av dig om du vill fråga ngt =)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: