På grillkvällen hade jag på mig min blommiga klänning från Rare fashion och bolero från HM. Det var så himla roligt att träffa kollegorna utanför fotbollsplanen. Vi åt gott grillat kött, jag drack lite cider och mumsade chips. En av killarna tjatade på mig om att jag skulle dricka lite mera än det jag gjorde: två starkcider. Jag blev lite irriterad till slut. 🙂 Vi avslutade kvällen med att titta på fotboll och lite allvarligt prat om hur man blir bra som domare.

Matcherna jag hade i helgen har gått jättebra. Fick skäll av en ledare efter matchen i lördags så det måste jag rapportera. Mycket lärorik helg.

Den här veckan bjuder på lite allt möjligt: jobb, resa ner till Lund för att fira brorsans trettioårsdag och tredagarsledighet. Det blir även lite smyckespysslande.

Hoppas ni får en toppenmåndag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  tack:9

 2. avatar

  sv_ tack 🙂 Fin blogg hörruu 😉

 3. avatar

  Angelica: Han är ca 20 år äldre än mig….

 4. avatar

  sv: åh, tack så mycket 🙂

 5. avatar

  tack jo det är en ny favorit!

 6. avatar

  tack sötaste! 😀

 7. avatar

  Svar: Kul att du kikade in och lämnade en kommentar. Tack så mycket för den! 😀
  Kolla gärna in korten till en prinsessa, som jag nyss har gjort. 🙂
  Kram

 8. avatar

  Vilken fin outfit! Kraam

 9. avatar

  sv: ja de får bli den 🙂

 10. avatar
  säger:

  snygga kläder du har där på headern;)
  sv; jag håller med dig:P

 11. avatar
  Angelica säger:

  Men vilken knäpp människa, det finns ingen anledning att hetsa någon att dricka mer, var han ung eller för det känns lite fjortisaktigt att hålla på så. Men hoppas du hade roligt ändå:)

 12. avatar

  åh så fin du är! älskar blommigt 🙂

  sv: tack så jättemycket!
  Kram

 13. avatar

  $v gillar med hans skiva, och den outfiten du har där var as söt 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: