25 mars 2023

Midsommar

Jag har haft en så härlig midsommarafton. Grillning med föräldrarna och brorsan: flintastek och hemgjord potatissallad. Hemgjort är godast, särskilt mammas. Solen har skinit från en blå himmel med bara lite tussar här och där. Underbart. Till efterrätt blev det jordgubbar, glass och grädde. Smaskens. Tyvärr tog vi inga bilder men minnena sparas i mitt hjärta. Jag och pappa satt och pratade om viktiga saker som jag funderat på. Det var skönt att få höra pappas bild av saker och ting. En liten sten föll från hjärtat. 🙂 Som sagt en underbar midsommar på alla sätt.

Snart ska vi ge oss iväg och springa. Det blir spännande att se vad kroppen tycker om att springa med tanke på alla onyttigheter som jag tryckte i mig idag. Det blir en mil med Mr R på cykel och Alex i cykelvagnen och brorsan springer med mig.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: