Solen kom fram så min prickiga klänning från Vila åkte på. Velourhoodien har nu några år på nacken. Älskar den lika mycket fortfarande. Vi har varit ute en stund på eftermiddagen. Jag tog med min pärlbricka och knåpade ihop två armband. Ett med korall och ett med sötvattenspärlor.
Vi ska ha riktig myskväll här med först tacos, sedan jordgubbar och glass. Lite senare blir det godis och fotboll. Det kommer bli mys. 🙂

Ta hand om er!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Hejsan, kan inte du komentera i min blogg
  om hur du ska fira midsommar. tänkte göra en
  undersökning för att se vart vi unga bloggare
  väljer att vara på midsommar. Och hur vi firar det.

  Puss

 2. avatar

  Fin klänning! Tittade runt lite bland dina smycken. Jättefina!

 3. avatar
  säger:

  söt klänning! 🙂

 4. avatar
  säger:

  sv; tack så mycekt 🙂

  fin klädsel!

 5. avatar
  säger:

  sv.tackar

 6. avatar

  Jag funderar också på H&M´s haremsbyxa, den är till och med beställd 🙂 Får se hur den sitter när den kommer…

 7. avatar
  säger:

  Klänningen är jättefin!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: