Efter dagis och fritidshämtande så stekte jag ett gäng pannkakor, packade en picknickorg och gick med barnen till nätet. Vi åt pannkakor, bullar och drack saft. Så mysigt det var. Riktig sommarvärme är det idag. Underbart! Jag har gått i klänning hela dagen och tror mig fått lite färg på kroppen. Jag har verkligen laddat batterierna idag. Hoppas det blir en lika fin dag imorgon.

Morgondagen bjuder på jobb till halv två, eventuellt shoppa lite kläder till barnen och på kvällen ska vi iväg och träffa vänner.

Hur har ni haft det i solen?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Åh vad härligt det låter!!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: