7 december 2023

Sol, underbara sol

Här är det varmt och skönt. Älskar det. Det kommer vara världens tjat på mig ett tag om vädret haha. Men jag har verkligen längtat efter värme och sol.

Om en stund ska vi åka iväg till stan iallafall för storhandling av mat och kläder till barnen. Kanske att det slinker med något till mig också. Jag är shoppasugen. Jag fick tag på cykelbyxor till mig igår. Kanske att jag testar att ha en stor tröja till. Men jag vet inte. Tanken är ju att jag ska ha dem under lite genomskinligare klänningar. Söta är de iallafall med spetskant. Vad tycker ni om trenden med cykelbyxor? Jag bodde i dem som barn. Så skönt när det var varmt.

Nu ska jag sätta mig ute i solen med en bok. Håller på och läser Flyga drake av Khalid Hosseini. Verkar lovande hittils.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Sol, underbara sol

Lämna ett svar

%d