Jag har träningsvärk i min mage och rygg. Inte i benen som jag trodde först. De är bara stela. Nopp, jag har träningsvärk i vaderna. Det är positivt med träningsvärk. Det betyder att musklerna blir bättre. Det får bli mitt nya mantra för det är inte roligt att knappt kunna röra sig (med en viss överdrift).

Än så länge är det sol och jag hoppas att det fortsätter. Det syns dock att det är regnmoln på väg. Men så länge det är varmt går det ju bra med mulet också. 🙂

Idag ska jag sitta och pärla. Har köpt en hel del nya pärlor. Jag väntar fortfarande på ett paket. Det kommer nog idag.   

Hoppas att ni får en toppendag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: