Det blev så varmt idag så det blev ett ombyte till min blommiga klänning från Vila. Köpte den förra sommaren.

Något jag irriterar väldigt mycket är när jag cyklar i full fart och det står ett gäng och blockerar cykelbanan så man får ta omvägar runt. Sjukt störande. Det är en sak om jag kommer bakifrån så de inte ser mig men när jag kommer framifrån, vi har ögonkontakt och de inte flyttar på sig ändå då blir jag irriterad. Det hände idag för mig på vägen hem från jobbet. Jag blängde på dem och då fick jag glåpord kastade i ryggen. Fattar inte varför. De måste ju förstå att de inte kan ta upp hela vägbanan…. 

Jaja, färdiggnällt. Idag var det fullt ös på jobbet, hade inte tid att sitta något alls. Imorgon är jag ledig och då ska jag ner till Lund med familjen. Om jag tar mig upp blir det kanske något morgoninlägg, ev mobilblogg. Annars skriver jag mer på torsdag.  

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Sv: visst är dom 🙂

 2. avatar
  säger:

  sv; Tack snälla!!

 3. avatar

  söt klänning! 😀

 4. avatar

  Klänningen ser jätte fin ut =)
  Hoppas ni får trevligt på eran Lundresa.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: