Usch, ikväll känner jag mig mer än vissen. Det blir så himla tråkigt när man vill göra vissa saker och så går det inte av olika anledningar. Men jag tillåter mig att vara ledsen ikväll och så blir det nya tag imorgon.

Jag tänkte läsa lite bloggar och knåpa ihop något mer inlägg. Bästa sättet att rycka upp sig är att fokusera på annat. Eller nåt….

 

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Välkommen till klubben,denna förkylning tar alla krafter,så orken är absolut inte på topp…
  Men det vänder EN dag………..Glad midsommar

 2. avatar
  säger:

  bäst att försöka tänka positivt!
  ha det bra.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: