Jag trodde det var regn jag hörde droppa mot fönsterblecket men när jag tittar ut ser jag att det är alldeles vitt på marken. Det ska tydligen bli kallt i veckan igen. Undrar om jag då kommer kunna börja springa ute eller om jag måste vänta ett tag till.

Jag har sovit riktigt dåligt i natt. Måste sova ikapp någon timme senare idag. Löptest ikväll och det var på grund av tankar kring det som jag inte kunde sova.

Jag ska jobba hemma med företaget idag och jag ska snart väcka barn. Det är fritids och dagisdags igen.

Hoppas att ni får en toppendag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Så tröttsamt med all snö. Igår töade det bort hur mycket som helst men i morse så var det lika vitt igen 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: