5 december 2023

Dagens träning

När jag ska köra intervaller tycker jag att löpbandet är överlägset bäst. Inte riktigt snabba förstås utan de ”mittemellan”. Det är lättare att hålla rätt hastighet och även att hålla koll på sträckan. Idag värmde jag upp och sedan körde jag 5*500 meter i 12 km/h. Det gick riktigt bra. Jag hade pigga ben.

Nu blir det vila till på onsdag och då ska jag köra distans. Skulle egentligen gjort det idag men intervaller kändes mer lockande. Inte ofta jag känner så…. Att springa snabbt alltså.

Hoppas att ni har en toppendag i solen.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Dagens träning

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: