5 december 2023

Dagens träning

Om gårdagens träning var en flopp så gick det desto bättre idag. Mr R sprang ett testlopp på fem kilometer och under tiden så jag gick jag med barnvagn två varv i löptestspåret. När han var klar så sprang jag iväg. Fast det började med att jag gjorde en liten vurpa och landade platt på baken. Haha, de runt omkring fick sig ett gott skratt. Iallafall så sprang jag iväg med hög fart. Jag tänkte att jag kör på så länge det går och hoppas på att det skulle hålla hela vägen. Det gjorde det, tyvärr så klockade jag mig inte så jag har ingen aning om tempot men jag var riktigt pigg. Tänkte att jag skulle köra ett varv till och det gick inte riktigt lika bra. Men jag är glad ändå. Jag kan hålla ett högre tempo. Fick mig en självförtroendekick. På löptestet behöver jag ju bara orka ett varv. 🙂 Det känns som att jag är på god väg mot en bra tid.

För att prestera på topp har jag kommit på detta:

– Träna på förmiddagen, ca två timmar efter frukost.
– Sov ordentligt

Värm upp!

Den andra punkten är knappast någon nyhet….. 🙂 Jag ser verkligen fram mot nästa löppass. Vill ge mig ut redan imorgon igen men jag behöver nog lite vila. Jag får se hur det känns.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: