Bjuder på en väldigt suddig bild.

Vi var på Busfabriken lite tidigare men Samuel var inte form. Antagligen nattens sömnbrist som sitter i. Det blir soffhäng resten av dagen.

Jag ska en sväng till ÖB och köpa vadderade kuvert. Jag har sålt en massa smycken så jag behöver något att skicka dem i. 🙂 Alltid lika roligt när folk gillar det jag gör.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: