5 december 2023

En tråkig tisdag

Jag har varit så trött hela dagen och bortsett från vår stanrunda har jag mest slappat i soffan och läst ”Så länge vi båda andas”. Ikväll ska vi iväg en sväng och träffa vänner. Det blir en skön avkoppling känner jag.

Jag skulle behöva träna, springa lite men jag inte om det ger så mycket när jag känner mig som jag gör. Eller det vet jag visst. Det ger ingenting. Huge beslutsångest…. Tog några kort på mig på HM på dagens outfit (leggings med nitar, tröja från Avanna och boots från Din sko) men jag kände mig tjockare än tjockast så jag tog bort bilderna.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En tråkig tisdag

  1. Tack så mycket 🙂

    Hoppas din dag vänder och att du får roligt ikväll! Låter ju iallafall skönt att ligga och läsa bok i soffan, skulle jag inte säga nej till 😉

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: