29 november 2023

Godmorgon

Jag har sovit som en stock i natt. Det var väldigt länge sedan som jag sov så bra. Kanske skulle vara uppe sent lite oftare så jag verkligen blir helt slut.

Funderar på om jag ska träna eller inte idag. Det blev inte så värst tufft igår. Jag kan dock vila med gott samvete för jag har tränat 4 dagar denna vecka.

Vad gör ni idag?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon

  1. Känner att jag borde göra något vettigt. Men det orkar jag inte. Sitter därför fastklistrad i soffan hemma hos föräldrarna och bara är. Det är himla skönt ibland. Inga krav, inga måsten inget ingenting.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: