Ny vecka igen. Har precis ätit frukost: havregrynsgröt och knäckemackor med korv på. Det är så gott att starta dagen med ordentlig frukost. Mums.

Planer för idag är:

– jobba med företaget
– Träna
– jobba kväll 16-21

Jag gick och la mig tidigt igår kväll, halv tio och jag somnade i princip innan jag ens lagt huvudet på kudden. Jag har vaknat en del som vanligt men känner mig pigg ändå.

Spanade in HM:s webshop imorse och då hittade jag denna snygga klänning. Behöver jag säga något mer än UNDERBAR! Jag skulle bära den ihop med clutch och heels från Asos.

 Bilder: HM och Asos

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    säger:

    oh jag älskar klänningen !

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: