Jag trodde knappt mina öron när jag tittade ut genom fönstret imorse och såg att det har snöat i natt. Inte särskilt mycket men tillräckligt för att jag ska störa mig på det. Jag vill inte ha mer snö i mitten av mars.

Nu tänkte jag sätta mig med mina pärlor en stund innan det är dags att ta dag i dagen vad gäller träning och städning. Det var ju tur att vi igår bestämde oss för att köra på löpbandet idag. 🙂

Ska ni göra något roligt idag?

PS. Kolla in mina traderaauktioner. DS

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: